14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Minut de silenci en record de Tono Rodriguez regidor a Gandia del Partit Popular

L’Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí el ple ordinari del mes de maig. Un plenari que ha donat inici amb un minut de silenci en record de qui va ser fins fa uns dies regidor de Partit Popular, Toni Rodriguez qui moria el passat 7 de maig als 68 anys.

Després de guardar el minut de silenci tots els portaveus de les forces polítiques representades al consistori han tingut paraules de record per a Rodríguez on van destacar la seua capacitat de diàleg i el seu amor per la barriada del Grau.

Per la seua banda, Diana Morant ha intervingut recordant que Rodríguez va estar vinculat a diversos col·lectius i va reivindicar la seua figura com “un regidor carregat d’energia, optimista i incansable que, fins a l’últim minut s’ha dedicat en cos i ànima al que més li agradava i que tant esforç li posava: treballar per millorar la seua estimada ciutat, i més en concret, per la seva volgut Grau” “Toni Rodríguez es va anar sent un digne representant dels seus veïns i veïnes.”

L’Ajuntament, que també és la seua família, es queda una mica orfe. “Tots i totes ho trobarem a faltar, però ens vam quedar amb el millor d’ell: el seu compromís per la ciutat”.

F0tografia Àlex Oltra

Articles relacionats