Milvaques no optarà de nou a l’alcaldia de Gandia

La vicealcaldessa de Gandia i portaveu de Més Gandia a l’ajuntament, Lorena Milvaques, no optarà de nou a l’alcaldia ni amb Compromís ni amb cap altra coalició de la qual forme part la seua formació, i possiblement tampoc forme part de la candidatura, si més no en els llocs considerats d’eixida. Milvaques ha decidit que necessita més temps per a la vessant personal de la seua vida, en detriment de la política. No ha estat un mandat fàcil per a qui en 2015 va ser candidata a l’alcaldia i finalment va assolir responsabilitats de govern arran del pacte amb el PSPV. La vicealcaldia, la igualtat i les polítiques d’inclusió han estat unes responsabilitats que han vessat quan a més es va haver de tirar al llom les competències d’Educació per la baixa laboral de la seua companya Laura Morant.

Han estat tres lustres dedicats a la política des de diferents responsabilitats. Compromís ja coneixia de fa setmanes la decisió i la maquinaria per a triar a la substituta o al substitut està en marxa. Noms n’hi ha ja sobre la taula.

En els motius de la seua decisió s’albira també un gest de generositat quan afirma que, al marge de la voluntat de dedicar més temps al seu àmbit familiar, assenyala que al seu partit hi ha gent de sobra preparada per a agafar el relleu.

 

Et Pot Interessar