18.5 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Miguel López, el ciclista bellreguardí, continua en “mode on”

El ciclista bellreguardí, Miquel López, va quallar el seu millor cap de setmana, dels dos últims anys, després de situar-se en totes dues carreres en el top ten de la classificació general en categoria elit i sub-23.

López que pertany a l’equip Gsport està desenvolupant, en les últimes dues setmanes, la seua millor versió després de patir molts revessos en aquests anys.

En el passat campionat autonòmic en Vila-Real va aconseguir el subcampionat sub 23 mentre que aquest cap de setmana a Valladolid ha estat entre els millors.

En la primera carrera del dissabte en Villa de Mojados, el de Bellrreguard va arribar a l’esprint final acabant en el quart lloc sent el primer sub-23 mentre que l’endemà en Arroyo de la Encomienda va arribar en el grup principal acabant en el desé lloc.

Cal destacar que en totes dues carreres eren de caràcter nacional i es trobaven els millors ciclistes espanyols amb el gruix de l’equip Caixa Rural a la recerca de victòries i que al final fallarien.

JAEN I MOMPARLER EN VALDEPEÑAS

Jairo Jaén i Noa Momparler van córrer el passat cap de setmana la volta a Valdepeñas en categoria cadet amb molt poca fortuna.

El de Palma patiria una terrible caiguda en la segona jornada amb el glaçó trencat després d’estar en el grupet capdavanter, mentre que el de Gandia va finalitzar en el 134.

La prova va estar molt accidentada amb moltíssimes caigudes una d’elles greus.

A la foto es veu a López en el quart Lloc en l’esprint final de Villa Mojados

Articles relacionats