23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Mig miler de nedadors s’inscriuen per a la Volta a l’Escullera i la Travessia al Port de Gandia

cartell travessia port 2018

Lydia Morant, regidora delegada d’Esports de Gandia, i José Metola, secretari del Club Natació i Esports Gandia (NiE Gandia), han presentat la LXV Travessia al Port de Gandia i XVI Volta a l’Escullera, que se celebrarà el dimecres 15 d’agost amb una previsió de 500 inscrits pertanyents a 130 clubs.

Com tots els anys les dues proves serviran d’homenatge a Damián Català i José María “Pitet” per la seua trajectòria en el món de la natació a la ciutat.

Aquesta competició ha estat organitzada pel Club Natació i Esports Gandia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia a través del servei d’Esports. També es compta amb la col·laboració de la Junta de Districte del Grau, del Reial Club Nàutic de Gandia, de la Confraria de Pescadors i de Capitania Marítima.

Hi haurà més de 130 clubs representats i, encara que actualment hi ha uns 423 inscrits, s’estima que aproximadament participaran unes 500 persones. L’eixida de la Volta a l’Escullera, de 2.600 metres de distància, tindrà lloc a les 9.30 hores del matí i a les 11.30 hores es donarà l’eixida a la Travessia al Port de Gandia, amb una longitud de 850 metres.

Des de l’ajuntament volen agrair al NiE Gandia la implicació del club en l’esport de la ciutat i concretament a la realització d’aquesta prova de prestigi tant dins de la Comunitat Valenciana com a la nostra ciutat.

Per la seua banda, Metola ha informat sobre l’estat actual de les inscripcions, ja que, ara per ara hi ha més inscrits dels que hi havia l’any passat a hores d’ara. Les inscripcions continuen obertes fins al dimarts a les 12.00 hores i es poden fer a través de les webs de www.crono4sports.es. De la mateixa manera, tots aquells que no s’hagen pogut inscriure, ho podran fer el mateix dia de les proves, en persona. El preu per participar és de 20 euros (anticipada) i de 25 € el dia de la prova.

Articles relacionats