25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Mesures de seguretat per al 10K Nocturn de la Platja de Gandia Trasmediterránea-Memorial Toni Herreros

• El circuit s’altera lleugerament respecte d’edicions anteriors per a evitar aglomeracions i complir amb la normativa i els protocols anticovid. El club ha adoptat nombroses mesures preventives per a reduir el risc de contagi.

• La prova, limitada a 1.000 corredors i organitzada pel CA Safor Teika, serà aquest dissabte, 19 de juny, a les 21 hores.

• La recollida de dorsals serà el divendres i el dissabte en el Centre Comercial Plaza Mayor de Gandia.

Tot a punt per a la novena edició del 10K Nocturn de la *Platja de Gandia Trasmediterránea-Memorial Toni Herreros. La carrera, organitzada pel CA Safor *Teika, tindrà lloc aquest dissabte, 19 de juny, a les 21 hores. Des del primer minut l’organització ha adaptat la prova a les actuals circumstàncies de pandèmia. La prioritat és que siga una carrera segura, i en nom d’això treballa, amb nombroses mesures preventives.

Per primera vegada l’eixida i la meta se situarà en el mateix lloc, a l’inici del passeig marítim Neptú, al costat de l’esplanada del Nàutic. Enguany el circuit canvia lleugerament, amb la finalitat d’evitar aglomeracions i complir amb tota la normativa i protocols de seguretat enfront del coronavirus. Augmenta el nombre de voluntaris, que estaran pendents de les normes més elementals com l’ús de la màscara o distància social, a més d’altres específiques. La prova es limita enguany a 1.000 participants, el màxim que permet la Conselleria de Sanitat per a aquesta mena d’esdeveniments esportius.

Els corredors, després d’eixir des del passeig marítim a les 21 hores, faran un volt pel primer nucli de la platja, per a després enfilar pel carrer Clot de la Mota fins al final d’aquesta, pels carrers Ribera Baixa, La Valldigna i avinguda del Nord, i volta de nou a primera línia per a buscar la meta. Continuarà sent un circuit urbà, pla i ràpid. Hi haurà una zona d’avituallament d’aigua i quatre punts d’animació, dos dels quals a càrrec de la batucada Kum Kum Trà i de Compaq Events.

2 VISTA GENERAL CIRCUITOA fi de garantir la bioseguretat l’organització recorda algunes mesures. Es recomana que els participants no arriben a la zona d’accés d’eixida amb més de 20 minuts d’antelació a l’hora marcada. Hi haurà un box únic, al qual s’accedirà per dos circuits diferents segons el nombre parell o imparell del dorsal. Una vegada dins s’haurà de guardar una distància interpersonal d’1,50 metres.

Els participants solament hauran de llevar-se la màscara en el transcurs de la carrera, mai abans del tret d’eixida, i tornar-li-la a posar després de passar per l’arc de meta. Les úniques màscares autoritzades seran les quirúrgiques o les FFP2/FFP3. L’organització subministrarà gel hidroalcohòlic, màscara i aigua als corredors que arriben a meta.

No hi haurà serveis de vestuari, ni dutxes, ni vestuaris. Tampoc hi haurà “photocall”, i el lliurament de trofeus es reduirà als tres primers classificats de la general, en les respectives categories masculina i femenina, amb aforament limitat. Es recomana la no assistència de públic a l’esdeveniment. No obstant això, el personal de l’organització, amb l’ajuda de la Policia Local, vetlarà perquè no es formen aglomeracions tant en la zona d’eixida com de meta.

La recollida de dorsals no serà a la platja, sinó en el centre comercial Plaza Mayor, a Gandia. El lliurament es realitzarà el divendres a la vesprada, de 18.30 h a 21 hores, i el dissabte, al matí de 10 h a 14 hores, i a la vesprada de 17 h a 19 hores en el mateix Centre Comercial Plaza Mayor. Per a recollir el dorsal caldrà presentar el DNI, permís de conduir o passaport. En el cas que acudisca una altra persona, farà falta portar l’autorització signada del corredor/a i fotocòpia del seu DNI. El cronometratge el portarà Crono4Sports.

D’altra banda, la celebració de la carrera pot afectar el trànsit i a l’estacionament en diversos carrers de la platja gandiana, per la qual cosa es recomana a residents i conductors que estiguen atents a les indicacions de la Policia Local i de l’Ajuntament, a través de les xarxes socials.

Articles relacionats