11.3 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

MÉS GANDIA CARREGA CONTRA PSOE-PLATAFORMA PER UN PRÉSTEC QUE NO PODIA PAGAR, I CONTRA EL PP PER NO PAGAR-LO

La Junta de Govern Local ha aprovat este dimarts la signatura del préstec amb l’Institut de Crèdit Oficial, l’ICO, per fer front a un préstec de 20 milions sol·licitat en la legislatura 2001-11 al que no va fer front l’Ajuntament de Gandia durant la darrera legislatura “tal i com era la seua obligació legal i ètica” ha apuntat la vicealcaldessa, Lorena Milvaques, de Més Gandia, qui recorda que el consistori actual està obligat a fer front al préstec de 20 milions d’euros contret fa dos legislatures pel govern PSOE-Plataforma i que sota el mandat del PP i Arturo Torró no es va pagar.

 

És per aquesta raó que des del Grup Municipal de Més Gandia consideren doblement irresponsable la gestió econòmica de les legislatures anteriors perquè, el govern PSOE-Plataforma va adquirir compromisos financers que sabia que no podria satisfer, mentre que el PP no va buscar mecanismes per pagar aquests compromisos.

“A Més Gandia no ens agrada la solució que anem a adoptar, perquè amb 2 anys de carència i 10 de durada, la ciutat pagarà la mala gestió dels governs anteriors. La dinàmica de treball i la cordura que hem trobat ara al nou govern, ja la podrien haver tingut els responsables anteriors”. *

Finalment, la vicealcaldessa i portaveu de Més Gandia, Lorena Milvaques, s’ha compromès a renegociar amb el nou govern central les condicions econòmiques del préstec per tal de poder allargar la seua devolució a 20 o 25 anys.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles