MÉS DE QUARANTA MARQUES PARTICIPARAN A LA CINQUENA FIRA DEL MOTOR DE GANDIA

L’Ajuntament de Gadia s’ha bolcat en l’organització de la que se considera ja una de les cites més importants del sector del Motor al nostre territori. La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada del president de l’Associació de la Fira del Motor, Víctor Moll, i el representant del sector de les Motos, Toni Pérez, ha presentat aquest divendres la cinquena Fira del Motor de Gandia.

 

Tot i que el període d’inscripció de participants per a la cinquena edició continua obert s’espara una participació similar o superior a la de l’any passat, amb més d’una vintena d’expositors, 42 marques i més de 582 models diferents de vehicles. També es preveu una afluència massiva de públic de Gandia, la Safor-Valldigna i les Comarques Centrals Valencianes. La Fira es desenvoluparà a les mateixes zones, ja consolidades: Passeig de les Germanies, la Plaça Prado, Rausell, Sant Francesc de Borja o enfront del Palau Ducal. S’hi afegeix també la plaça Major, que acollirà els estand relacionats amb el món de les Motos, “que abandonen la Casa de la Marquesa per eixir al carrer i guanyar visibilitat”.

Entres les novetats d’aquesta edició, destaquen la incorporació d’una secció per al motor sostenible i la realització de tallers i un circuït de seguretat vial de caràcter gratuït per als visitants infantils a la plaça del Tirant.

Víctor Moll, ha mostrat la seua satisfacció pel suport i la implicació de l’Ajuntament de Gandia “que ha sigut igual i, fins i tot, major a de les edicions anteriors”. L’organització preveu incrementar les vendes un 10% respecte a l’any passat. Moll ha recordat que el sector del Motor ha creat durant els darrers anys 125.000 llocs de treball a l’estat, “però necessitem créixer un 20-25% per tal que les xifres d’ocupació augmenten. Esperem aconseguir-ho a partir de la segona meitat de l’any”.

Cal recordar que la IV Fira del Motor de Gandia va aconseguir que es vengueren 512 unitats, 415 vehicles i 97 motos, la qual cosa representa una facturació de 7.739.000 euros, un 31,5% més que l’edició anterior. 284 corresponien a venda directa formalitzada en la mateixa fira, enfront de les 152 unitats de venda directa de 2014 i les 97 de 2013.

Per la seua banda, Alícia Izquierdo ha comentat que fins a la Fira del Motor s’aniran anunciant les activitats complementàries que s’hi estan preparant, “perquè pensem que aquest és l’esdeveniment comercial més important de la ciutat i pensem que pot ajudat al teixit empresarial, comercial i turístic de Gandia. És una magnífica ocasió per tal que els milers de visitants que arriben al Centre Històric-Raval coneguen el nostre patrimoni i la nostra gastronomia. Agraïsc la col•laboració dels expositors i el seu esforç econòmic”.
La regidora de Més Gandia també ha comentat el cartell anunciador d’enguany, “que vol reflectir una imatge humanitzada, de proximitat de la Fira i desvinculada de la qüestió de gènere”.

Et Pot Interessar