La mostra de ceràmica «Orgànic» roman a l’antic Hospital de Sant Marc de Gandia fins el 6 de gener

La sala de Dones del Centre Museístic de l’Antic Hospital de Sant Marc  de Gandia acull des del 14 de desembre la mostra ‘Orgànic’, una proposta artística centrada en la ceràmica i en la qual han participat 46 artistes de tot l’Estat Espanyol, membre de l’associació ANPEC (Associació Nacional de Professionals de la Ceràmica).

ANPEC es va constituir en 1990 i, actualment, està formada per 130 membres. El seu objectiu és donar a conéixer la ceràmica al públic en general, tant en l’àmbit tècnic com artístic, entre altres formes, a través d’exposicions com la que realitzaran a Gandia.

A través de la mostra ‘Orgànic’ els ceramistes participants han treballat de forma diversa un mateix tema, el medi natural, amb la  voluntat de mostrar el seu respecte per la natura, per allò orgànic i, en general, pels éssers vius com a base de l’existència. En el seu recorregut, es podrà veure l’empremta dels vestigis orgànics materialitzats en la ceràmica o la pròpia vida com a font d’inspiració formal. En definitiva, es tracta d’escabussar l’espectador en l’univers de la vida natural, de la qual mai ha deixat de formar part.

La inauguració  de l’exposició serà el divendres 14 de desembre, a les 19,30h, i es podrà visitar fins el pròxim 6 de gener.

Et Pot Interessar