15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Més de 5.000 persones assistiren a les festes marineres del Grau de Gandia

Ahir van concloure les festes del Grau de Gandia, una festivitat en honor a la Mare de Déu Blanqueta i a la Verge del Carme que ha estat una vegada més tot un èxit.

Despertades, sopars i esmorzars populars, cercaviles, misses, processons, parcs aquàtics i moltes més activitats per a tots els públics han nodrit la barriada durant quasi deu dies. El passat dissabte van tenir lloc els actes més destacats, amb la cercavila de la Mare de Déu Blanqueta i la Padrina de la Verge del Carme i la processó marítima-terrestre a l’Escullera Nord del Port.
“El balanç d’aquests dos caps de setmana no ha pogut ser més positiu. Si en el primer cap de setmana l’assistència superava les 2.000 persones, el darrer ha suposat una presència massiva de gent amb més de 3.000 assistents. Unes xifres que s’assemblen a les d’abans de la pandèmia”, ha destacat Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte del Grau.

A més, l’edil ha volgut agrair a tots els que ho han fet possible l’èxit: Confraria de Pescadors, Departament de Política Festiva i Escena Urbana, Parròquia de Sant Nicolau, Capitania Marítima, Autoritat Portuària, Executiva de les Quintades, Alma de Acero, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, Associació de Veïns de Venècia, UE Portuarios i altres associacions i col·lectius de la barriada que van col·laborar.

Articles relacionats