14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Més de 3500 visitaren la Porta del Nadal en Albaida

– Tot un èxit d’assistència i de volum de venda ha estat la primera Fira de Nadal d’Albaida. On han participat comerços i associacions de la ciutat, juntament amb un fum d’activitats lúdiques.

Albaida va celebrar la seua primera fira de Nadal amb un aclamador nombre de visitants. Més de 3500 persones van acudir a la cita per donar inici al Nadal entre activitats lúdiques i paradetes amb productes de decoració, dolços, regals, sabons, ciris i molt més que acompanyaven als llocs tradicionals del Mercat.

L’èxit de la Fira va obligar a reposar producte en diferents estands en més d’una ocasió i també ho deixa palés les 1248 persones que van passar pel foto reclam instal·lat per Soler2, i que s’emportaren de manera gratuïta una fotografia d’ells amb ambientació nadalenca.

Volem agrair als comerços i associacions locals que s’han bolcat amb la Fira i han mostrat el millor d’Albaida a totes les famílies que ens han visitat i han pogut comprovar que som un gran centre comercial on fer les seues compres tot l’any” ha manifestat l’alcalde de la ciutat Josep Albert. Per la seua banda la regidora de Comerç Pepita Vidal ha explicat que “m’ha fet molta il·lusió veure com gent redescobria el seu mercat, sobretot les persones més joves que feia temps que no s’apropaven i moltes em comentaven que no s’esperaven tindre un Mercat d’este nivell al poble” això ens “ompli d’orgull i ens fa seguir apostant per activitats de dinamització del Mercat i de tot el comerç local, ja tenim al cap noves propostes”. Des del consistori s’ha volgut agrair també a ACISA i als comerços del Mercat Municipal la seua implicació, així com a les associacions i altres persones que han fet d’esta primera experiència una jornada inoblidable.

A més, Albaida compta amb una il·luminació molt especial enguany per a celebrar el Nadal i va ser inaugurada per l’alcalde i les Reines de 2020 junt amb representants del món de les festes locals, envoltats de nadalenques i centenars de persones que s’aproparen per veure la gran capsa de llums que s’ha instal·lat en la porta de l’Ajuntament.

Articles relacionats