17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La Falla Escola Pia de Gandia va presentar a les seues Reines de 2020

  • Com a novetat va participar la recentment creada falla Mondúver de Xeresa

    La Falla Escola Pia de Gandia presentava ahir diumenge a les seues Reines Falleres de 2020 en el Museu Faller. Un acte que, presidit per Jesús Chaveli va comptar amb l’assistència de les Falleres Majors, Alba Ramón Borja i Sandra Faus Palmer; del vicepresident Josep A. Valls Català, així com del delegat de Falles, José Manuel Prieto Part.

    Després del comiat d’Abril Fuentes-Guerra González i de Cristina González Levallois com a reines sortints, van quedar presentades com a Reina del Foc de la Mini-Falla: Jimena Sardón Castelló; Reina de la Mini-Falla: Maylin Romero Basualdo; Reina de la Falla Infantil 2020: Alexandra Nade Navea; Padrina de la Falla: Andrea Sanz Sancho; Reina del Foc: Anabel Blasco Morant; i Reina de la Falla Marta Millet Moreno. Va actuar de mantenidora Pilar Gregori Monzó, de la Federació d’Escoles Valencianes.

    Falla MonduverEs va comptar amb les visites de l’Alquerieta-Museu Faller; Beniopa; República Argentina i la falla d’Oliva agermanada amb l’Escola Pia, la Falla La Mar. Com a novetat, cal destacar la presència d’una nova falla a la comarca de la Safor, la Falla Mondúver de Xeresa que va participar amb la seua Regina de la Festa, Cristina Castelló Sabater i el president de Mondúver Xeresa, Sergi Castelló Sabater.

Articles relacionats