16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Més de 150 persones majors de 60 anys participen en el programa ReActiva’t de Tavernes

– Aquest matí han començat les sessions gratuïtes de ball cubà, pilates, ball en línia, marxa nòrdica, el taller d’herbes i el taller Respir

– Per tal d’atendre l’alta demanda de les activitats oferides, s’han duplicat els grups de ball cubà, pilates i ball en línia

. Al voltant de 160 persones majors de 60 anys han iniciat hui les activitats gratuïtes del programa ReActiva’t, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials i que es desenvoluparà a la platja durant tot l’estiu. Amb aquesta sèrie d’activitats es pretén afavorir l’envelliment actiu de la població mitjançant sessions de ball cubà, pilates, ball en línia, marxa nòrdica, taller d’herbes i, el taller Respir, on es treballa la memòria, l’estimulació corporal i la parla.

Per tal d’atendre l’alta demanda de les activitats oferides, s’han duplicat els grups de ball cubà, pilates i ball en línia, arribant així a més gent interessada, sempre seguint un control d’aforament dels grups i les mesures sanitàries pertinents.

Cal recordar que les activitats estan coordinades per tècnics especialistes en animació d’activitats físiques de l’esport i per un gabinet psicopedagògic, els quals treballen colze a colze per a fomentar un estil de vida saludable i actiu, així com pal·liar els efectes de la pandèmia sobre la gent gran.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha estat present en l’inici de les sessions del programa ReActiva’t i ha remarcat “la gran acceptació que han tornat a tindre un any més aquestes activitats i, especialment, les opinions tan positives que m’han transmés les participants, una mostra clara de la bona organització per part del departament de Serveis Socials i de la professionalitat dels monitors”.

Per la seua part, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que “hem fet un esforç per tal d’ampliar els grups d’algunes activitats a causa de l’alta demanda per part de veïnes, veïns i també residents de la nostra platja. L’objectiu és contribuir a l’envelliment actiu i a un estil de vida saludable a través d’activitats gratuïtes que també ajuden a socialitzar a la gent gran”.

Articles relacionats