8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Més de 100 propostes candidates als Pressupostos Participatius de Gandia

  • La ciutadania de Gandia presenta més de 100 propostes als Pressupostos Participatius
  • Es tracta d’una elevada participació amb propostes molt diverses procedents del veïnat en general, i d’associacions i col·lectius en particular, presentades a través de la web municipal.

  • Nahuel González, regidor de Polítiques amb la Ciutadania: “Considerem que és un èxit i ara, en els següents processos, volem fer partícips a associacions veïnals de cada barri i a la ciutadania per tal de fer un primer filtre de 22 propostes (11+11)”.

  • Juanjo Giner, director general de Participació Ciutadana: “En temps tan complicats de covid-19, la ciutadania continua donant exemple, activament i participativa, i el teixit associatiu s’enforteix i segueix enviant propostes per a transformar Gandia”.

Gandia Pressupostos Participatius 1Més de 100 propostes han estat presentades per la ciutadania de Gandia als pressupostos participatius 2020. Es tracta d’una elevada participació tot i tenint en conter els temps que estem vivint de pandèmia. Encara així, la ciutadania ha demostrat mantindre la il·lusió en participar.

Han estat propostes molt diverses procedents del veïnat en general, i de les associacions i col·lectius de la ciutat, presentades a través de la web municipal. Nahuel González, regidor delegat de Polítiques amb la Ciutadania, ha agraït el veïnat i la ciutadania “la seua participació. Considerem que és un èxit i, ara, en els següents processos anem a fer partícips a associacions de veïns de cada barris i a la ciutadania per fer un primer filtre. Voldria agrair tant la participació com la qualitat de les propostes”.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el director general de Participació Ciutadana, Juanjo Giner: “En temps tan complicats de covid-19, la ciutadania continua donant exemple, activament i participativa, i el teixit associatiu segueix enfortint-se i continuen enviant propostes per a transformar Gandia i per a crear la ciutat que totes i tots volem. Agraïm totes les propostes i anime a que continuen participant en el procés de pressupostos participatius de 2020”.

El procés continua en marxa


Finalitzat el termini de presentació de propostes a través de la web, el darrer 25 d’octubre, ara els tècnics municipals faran una valoració prèvia per determinar si les propostes compleixen o no les condicions per a ser votades i dur-se a terme en cas de resultar guanyadores.

Del 23 al 29 de novembre es podran votar les propostes que hagen estat determinades com viables pels tècnics i la ciutadania podrà seleccionar un total d’11 que passaran a la votació final de desembre.

La votació final constarà de les 11 propostes dels barris, una per districte, i de les 11 seleccionades prèviament en la votació filtre de novembre. Al final del procés participatiu eixiran 6 propostes guanyadores elegides entre 22. Per a dur-les a terme, es destinaran 300.000 euros.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats