15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Més de 10.000 alumnes s’han incorporat al curs escolar a Gandia amb total normalitat

· Més de 5.000 escolars ja s’han beneficiat del xec escolar-cultural

El curs escolar ha arrancat hui a Gandia amb total normalitat per als 10.335 alumnes que s’han incorporat a les classes a Infantil, Primària, ESO i Batxiller.

LAlcalde de Gandia Jose Manuel Prieto visita linici del curs escolar fotografia Alex Oltra 1
L’Alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto, visita l’inici del curs escolar, fotografia Àlex Oltra

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora d’Educació, Carmen Fuster, ha visitat durant el matí diversos centres i ha destacat que totes les infraestructures estan a punt. “Hem compassat totes aquestes intervencions amb el començament del curs. Tots els centres educatius públics han tingut millores gràcies als més de 20 milions dʻeuros del Pla Edificant que també estan possibilitant actuacions pràcticament integrals”. Prieto també ha valorat les línies d’ajudes iniciades per l’administració per ajudar les famílies. “En un moment on ha augmentat el cost de la vida i el preu de la majoria dels materials que faran servir els escolars durant el curs, el govern de Gandia ha posat en marxa el xec escolar-cultural del qual ja s’han expedit 5.000 unitats” i ha incidit que “quan les coses es fan fàcil, ixen bé. Aquesta és la línia que hem de seguir per fer front als temps difícils que venen: Donar certeses, fer les coses fàcils i invertir en infraestructures perquè dies com hui siguen dies feliços”.

Per part seua, Carmen Fuster ha destacat que s’inicia el curs sense restriccions COVID i ha agraït a la comunitat escolar tota la tasca realitzada perquè l’arrancada del curs s’haja desenvolupat sense problemes.
“Hi ha molta implicació i esforç de tots els equips educatius i les AMPAS dels centres. Gràcies a aquest esforç podem aconseguir que gràcies a l’educació tothom tinga igualtat d’oportunitats”.

Articles relacionats