21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Bellús indignat per la situació d’abandó continu i sistemàtic de les administracions i de la companya de telèfon

 

• L’alcaldessa, Susana Navarro, ha manifestat el seu descontentament i mostra la seua preocupació per l’abandó de les administracions i empreses a reposar i mantindre els serveis a poblacions xicotetes

Bellus 1

L’edil Susana Navarro denuncia que després de la forta tempesta de finals d’agost en el qual diversos cables de telèfon van caure sobre camps i carrers del municipi, ha hagut d’actuar la brigada municipal i donar solucions provisionals davant la falta de resolució per part de les companyies responsables, ja que estem a mitjan setembre i encara no han sigut retirats i/o recanvis segons el cas. En aquests moments hi ha dos camins tallats.

Al mateix temps l’alcaldessa del municipi, està preocupada pels arbres caiguts que estan en la cuneta d’accés a Bellús. I no entén la falta de resposta del departament de manteniment de carreteres, que fa cas omís a les 4 peticions presentades enguany per l’ajuntament, per a la neteja i manteniment de cunetes.

L’Alcaldessa juntament amb el seu equip de govern estan sorpresos de veure que encara no s’haja actuat des del 27 d’agost.

Articles relacionats