5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Mediterrània Festival vol penjar el cartell de no hi ha entrades

mejor indieA tan sols uns dies per a poder gaudir d’aquesta segona edició de Mediterrània Festival, i perquè la Platja de Tavernes de la Valldigna es convertisca de nou aquest mes d’agost en l’epicentre de la millor música indie, pop i rock nacional i acomiadar així la temporada de grans festivals a la Comunitat Valenciana.

Com a novetat enguany es podrà gaudir en el festival de dos grans escenaris principals en els quals s’aniran alternant els concerts de manera continuada, a més d’un escenari per a DJ´s, tot això situat en dues grans parcel·les condicionades amb gespa natural i situades a tan sols 200 m de la platja.

A més el recinte disposarà d’una àmplia oferta de gastronomia amb diferents food trucks amb menjar variat i fins i tot amb opcions per a celíacs i vegans.

mejor indie 1Per a aquesta segona edició s’espera arribar a penjar el cartell de “sold out” amb una afluència de públic rondant les 30.000 persones.

Aquesta segona edició té un cartell d’artistes amb el millor del panorama indie-rock nacional: LOVE OF LESBIAN, MISS CAFFEINA, SIDECARS, SECONDIVÁN FERREIROSFDK, ALFRED GARCÍA, FULL, JUANITO MAKANDÉVARRY BRAVA, ELS ZIGARROS, DESPISTEU-VOS, FULL, LUC LORENBRIAN VAN ANDELÑEKÜ, POL 3.14 i JULIETA 21, a més d’un gran numere de sessions DJ´s.

També el públic assistent disposarà d’una àmplia i còmoda zona d’acampada al costat del recinte amb capacitat per a més de 5.000 persones i a tan sols 100m de la platja. A més enguany es compta amb la incorporació d’allotjament en tendes de campanya muntades i serveis extres “*glamping“, amb un gran acolliment pel públic. També existeixen les diferents propostes d’allotjament i turisme que ja ofereix la pròpia Platja de Tavernes de la Valldigna i la comarca de La Safor com el lloguer d’apartaments, càmpings i hotels.

Articles relacionats