Gran fi de Festes d’estiu a Guardamar de la Safor 

Les Festes d’estiu han arribat al seu termini, i ja estan comença’n les del 2020. Es poden qualificar d’un gran èxit tant en participació com en organització, però el més destacable és l’esforç per integrar les festes tant a l’àmbit del poble com al de la platja.

La platja de Guardamar cada estiu s’ompli amb un turisme familiar que permet la integració d’ambdues poblacions l’estiuenca i la resident.

Aquestes festes començaren en un canvi d’alcaldessa forçat per la promoció a Directora General Autonòmica de Rosana Segui, i el nomenament d’Anabel Ferrer com a nova alcaldessa, aquest fet no ha minvat en res els objectius de les festes i també ha valgut per, si cap, treballar amb més disposició i unir a tots perquè continue la bona marxa del poble de Guardamar.

 

Es podria dir que són les Festes Grans d’un poble xicotet, tranquil i que mira a la mar. Grans perquè han ratllat a gran altura, carregades d’activitats de tota classe i per a tots els públics, ningú ha quedat fora. Desenvolupades a la platja i al poble; Festivals de joves talents, Concert de música, Orquestra «Phanter«, el trio «Jem«, sopars, concurs de paelles, batukadas, Els espectaculars Moros i Cristians, tradicions «fanalets», disfresses, festa «Remenber» i molt més… i finalitzant amb la processó als patrons del poble: Sant Joan Baptista i la Mare de Déu de la Llet i el tradicional i fantàstic castell de focs artificials que va omplir la nit de Guardamar en una explosió de llum i so, que anunciava el fi de les festes de 2019 i el començament de les de 2020.

 

 

Et Pot Interessar