20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Mazón i Moragues traslladen el seu projecte de futur al sector empresarial de Gandia

– Els candidats a la Generalitat i a l’Ajuntament de Gandia han mantingut una trobada amb una representació d’empresaris locals

– Moragues: “Quan siga alcalde donaré tota mena de facilitats perquè les empreses invertisquen a la nostra ciutat i generen llocs de treball de qualitat”

El president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha estat aquest dimarts 10 de gener al costat del candidat a l’alcaldia de Gandia, Juan Carlos Moragues, en una trobada amb representants d’algunes les principals empreses de Gandia, als quals ha traslladat el model de ciutat i comunitat que promouran a partir del 29 de maig, a més d’escoltar les necessitats i propostes del sector.

La trobada ha comptat amb representants d’algunes de les empreses més rellevants del panorama local. “Volem que coneguen el model que pretenem que funcione des del primer dia, en el qual afavorirem la inversió perquè Gandia siga un pol d’atracció del talent, fomentant la implantació de les noves tecnologies i apostant de manera clara per la digitalització i per les inversions mediambientalment sostenibles per a, d’aquesta manera, es generen llocs de treball de qualitat i que els nostres joves no hagen d’anar-se per a trobar una estabilitat i un benestar”, ha explicat Moragues.

El candidat a l’alcaldia de Gandia ha deixat clar que l’aposta del Partit Popular i de Carlos Mazón per la ciutat “és totalment real, perquè ho fa amb projectes concrets i materials, i no sols amb paraules quan arriben les eleccions”.

En aquest sentit, ha denunciat que “l’Ajuntament de Gandia està canviant drets per despatxos, ja que prefereixen tindre un millor despatx que un Punt de Trobada Familiar. L’alternativa és el PP tant per a Gandia com per a la Comunitat Valenciana. Ha d’arribar el moment de treballar i de complir els compromisos”.

Mazón s’ha compromés a “defensar i reivindicar el que necessita Gandia i evitar l’abandó que pateix des de fa 8 anys i per això ens comprometem a posar en marxa el Tramvia Gandia-Dénia i fer-lo compatible amb el Tren de la Costa”.

Articles relacionats