16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Les Escoletes Infantils Municipals de Gandia coneixeran que és el Parkinson

L’Associació Parkinson Gandia Safor i amb la col·laboració del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Gandia, realitzarà un cicle de Contacontes a les Escoles Infantils Municipals de Gandia, on es presentarà el conte “La màgia de Noa salva el jardí”, per a donar a conéixer la malaltia de Parkinson.

Aquesta activitat té l’objectiu de sensibilitzar al col·lectiu més jove sobre aquesta malaltia que no sols afecta gent gran. En finalitzar cada sessió de Contacontes, se’ls farà lliurament d’un exemplar del conte a cada xiqueta i xiquet.

CONTACONTES II

Aquestes sessions de contacontes que es realitzaran durant els mesos de gener i febrer de 2023, són la continuïtat de l’acció realitzada per l’APGS on es va fer entrega d’uns bulbs de tulipes a cada escoleta, i que els xiquets i xiquetes van sembrar al mes de desembre de 2022. La tulipa és el símbol de la malaltia de Parkinson, i està previst que florisquen al mes d’abril, coincidint amb els actes de celebració pel Dia Mundial de Parkinson que és l’11 d’abril.

Articles relacionats