24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Mascarell presenta la candidatura amb la que intentarà revalidar l’alcaldia per al PSPV al Real

Gustavo Mascarell Tarrazona torna a encapçalar la candidatura del PSPV a l’Ajuntament del Real de Gandia amb la intenció de revalidar l’alcaldia, a la que va accedir en 2015. 

L’acte de presentació de la candidatura es va celebrar el darrer cap de setmana a l’Auditori de la Casa de Cultura Alcalde José Blay Espí, amb l’assistència, entre altres, del secretari general del PSPV de la Safor, Voro Femenia, i el secretari d’Organització de la província de València, Vicent Mascarell. L’acte també va comptar amb la presència de diversos representants de les associacions del Real. En total més de 200 persones van conéixer les línies estratègiques del programa electoral del PSPV-PSOE del Real i les persones que acompanyaran a Gustavo Mascarell en la seua candidatura.
Voro Femenía va apostar per la necessitat que a partir del 28 d’abril és necessari que hi haja un altre govern del Botànic liderat per Ximo Puig, ja que amb les seues polítiques la Comunitat Valenciana “ha prosperat en aquests últims 4 anys, i no és moment de retrocedir”.

Les línies estratègiques del programa
Gustavo Mascarell va realitzar un repàs dels últims quatre anys de govern del Real, “on ha prevalgut el diàleg, la transparència, la bona sintonia i el créixer dia a dia com a poble. Durant aquesta legislatura s’ha treballat molt i bé. Hem reduït en un 80% el deute heretat del PP. S’han incrementat les inversions en tots els àmbits: Ocupació, Educació, Assumptes Socials, Cultura, Festes, Esport…”.
De cara a la pròxima legislatura, Gustavo Mascarell, va comentar que “el seu govern vol apostar per infraestruturas esportives i liquidar el deute. Continuarem sent un govern centrat en els veïns i les veïnes del Real, escoltant les seues demandes i resolent els seus problemes”.
Finalment, l’acte va concloure amb la presentació de tota la candidatura:

1. Gustavo Mascarell Tarrazona
2. Cristina García Boix
3. Paco Doménech Pérez
4. Miriam Bañuls Simó
5. Vicent Signes Peiró
6. Ester Enguix Montaner
7. Lucas Abargues Blasco
8. Mari Ortolá Romero
9. Josep Bertó Juan
10. Nuria Miret Pellicer
11. Vicent Signes Llinares
Supletns
1. Esperanza Muñoz Crespo
2. Pepa Nadal Mas
3. Óscar Serrano Garrido
4. Arantxa Parra Gómez
5. Juan José Blay Bolta

Articles relacionats