20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

MARZÀ DIU QUE “ALGUNA GENT DE LA CONCERTADA MIRA NOMÉS PEL NEGOCI”

 

Sobre aquest tema, el conseller considera que és una “qüestió normal” que la gent es manifeste “si pensa que hi ha alguna cosa que no comparteix amb el que fa el govern”, encara que ha criticat que el PP utilitzara la mobilització com “un acte preelectoral i en clau partidista”. “No entenc i no és de rebut que s’utilitze açò en clau partidista. És una estratègia del PP que des del primer dia va demanar la meua dimissió”, ha criticat el titular d’Educació.

“Com és que abans no hi havia aquestes manifestacions quan hi havia aules en centres concertats per a 14 xiquets on hi havia 28 i en canvi ara sí que es mobilitzen quan el que fem és reduir la ràtios perquè els xiquets estiguen millor atesos?, s’ha preguntat.

“Estem molt tranquils perquè la política educativa que estem fent és aquella que portàvem en els nostres programes electorals i que emana del ‘Acord del Botànic’ i posa en el centre als xiquets millorant la qualitat educativa i donant seguretat jurídica perquè les famílies trien el centre educatiu”, ha insistit el conseller.

Per al titular d’Educació, el fet que existisca certa preocupació en el conjunt de docents i pares és “normal” quan s’intenta “ficar por” a aquella població que no pot accedir al conjunt de la informació sobre els fets. Així, ha lamentat que durant la manifestació del diumenge es va parlar d’ “atac” del Consell a Escoles Catòliques quan Educació “ha obert 11 unitats concertades per a l’any que ve”, així com ha remarcat que es va criticar la reducció d’unitats concertades quan “són les mateixes les unitats concertades creades que les no concertades, per la qual cosa el balanç total és de zero”.

Preguntat per les peticions de diàleg per part d’alguns dels representants de centres de l’escola concertada, Marzà ha indicat que des que prenguera possessió del seu càrrec, la conselleria ha mantingut 11 taules sectorials amb ells i 14 reunions bilaterals amb representants del sector educatiu de la Comunitat.

Articles relacionats