Martí, regidor del PP a Gandia: “Demanem l’eliminació del carril bici per l’avinguda de la Pau del Grau”.

• El grup municipal del Partit Popular de l’Ajuntament de Gandia sol·licita informació al govern de Diana Morant sobre el carril bici segregat d’Av. de la Pau.

• Marti: “Anem sol·licitar que es convoquen les Juntes de Districte del Grau i la platja, que s’incloga com a punt de l’ordre del dia la reversió del carril bici de l’Av. de la Pau i que es presenten en la mateixa tots els informes pertinents i se sotmeta a votació dels veïns”.

Hui han comparegut en roda de premsa el regidor del Partit Popular de Gandia, Toni Rodríguez, responsable de la Junta de Districte del Grau i Daniel Martí, regidor popular responsable de la Junta de Districte de la Platja. Des que vam tindre coneixement dels canvis que s’estaven efectuant en l’Av. de la Pau pels temes del carril bici segregat, no hem cessat en la nostra labor d’oposició i investigació, perquè el govern de Diana Morant, ni és transparent ni té en compte la participació dels veïns en absolut, actua com una vertadera dictadura del poder.

El passat 24 d’octubre vam sol·licitar mitjançant registre d’entrada accés a l’expedient de trànsit i mobilitat, on se suposava que s’avalarien tècnicament els canvis duts a terme per a la segregació del carril bici, comprés entre la plaça Mediterrània a l’Av. de la Pau- Club Nàutic.

En aquest assumpte la polèmica està servida des de l’inici, perquè volem recordar que mai hi ha hagut consens per a la creació del polèmic carril bici, és cert que per a la zona des de la redona de Plaza de la Mediterrània, fins a la redona de l’Encreuament de la C/ Joan XXIII amb Av. de la Pau, hi havia un principi d’acord pres en la Junta de Districte del Grau del 18/12/2018, on es va acordar baixar de forma provisional i a manera de “prova” el carril bici, pels problemes que ocasiona en el pont de fusta i l’entrada de l’església del Grau. Doncs bé, aquesta provisionalitat, ha passat a obra definitiva i ha anat més enllà allargant-se fins a l’entrada del Club Nàutic, on elimina un carril de circulació al complet, deixant aquesta via principal d’accés a la platja sense la doble circulació que té fins ara i que entenem molt necessària. Qüestions totes elles que no van ser ni debatudes ni aprovades en la citada Junta de Districte.

Et Pot Interessar