9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Mark Tanner i Maria Isabel Ferrer, del C.C. Camallaes, guanyen la VII edició Cursa Popular de Bellreguard

– El passat dissabte, 17 de setembre, es va realitzar la VII edició de la Cursa Popular de Bellreguard.

La prova es va iniciar a les 19.00 hores, sobre una distància de 7.500 metres, arrancava la prova absoluta, amb quasi de 700 participants van prendre l’eixida. En la qual vam tindre un clima suau, ja amb un respir de les altes temperatures.

El recorregut de la carrera va transcórrer en un circuit semiurbà vagarejant per la població de Bellreguard, on tant corredors com públic van poder gaudir d’aquesta carrera. Que ja s’ha convertit en una de les més ràpides, per les característiques del seu recorregut que la fan ser una de les favorites, per a millorar temps.

Cursa Popular Bellreguard masculi

La carrera va estar dominada per Mark Tanner del C. C. CAMALLAES que continua arrasant, seguit pel corredor del C. DÈNIA CÓRRER Adrián Hadri i en tercera posició l’atleta Adrián Badenes del C.E LA VESPA DE NOVETLÉ.

Cursa Popular Bellreguard femeni

En la categoria femenina la vencedora va ser l’atleta de Xàbia, Maria Isabel Ferrer del C.A CAMALLAES, després d’ella Cristina Rosellò del C.A. PUBLIDOM, ja en tercera posició i defensant els colors de C. TRIATLÒ BENIRREDRÀ l’atleta de Gandia, Karem Faus.

Infinitat de clubs arribats de tots els racons de la geografia de la Comunitat Valenciana van participar en la prova bellreguardina.

La pròxima cita del Circuit serà la XIII Volta a Peu Vilallonga que tindrà lloc el dissabte 24 de setembre, sobre una distància de 9.800 metres, amb un recorregut molt bonic transcorrent per un dels punts més emblemàtics d’aquesta població.

Articles relacionats