Marc Mestre i Guillermo Garcés al Campionat d’Espanya de Clubs en pista coberta

El passat cap de setmana es va celebrar en les pistes d’Antequera el Campionat d’Espanya de Clubs en categoria sub20 on es van reunir els millors clubs d’Espanya.

En aquesta cita van participar dos integrants del grup de llançaments del Club de Córrer el Garbí en la prova de llançament de pes. Marc Mestre representant del F.C. Barcelona va aconseguir realitzar marca personal amb un millor llançament de 17,62 metres i quedant en segona plaça aportant així 8 punts al seu equip.

D’altra banda, Guillermo Garcés atleta del Club de Córrer el Garbí va competir en categoria de filial amb el C.A. Safor Teika en llançament de pes amb un millor tir de 15,62 metres.

Tots dos atletes competiran aquest pròxim divendres en el Velòdrom Luis Puig on s’organitza el Gran Premi Internacional d’atletisme ciutat de València.

Al costat d’ells, es desplaçaran per a realitzar la prova de llançament de pes Rubén Mayor (C.A. Safor Teika), Kim López (Kent Camí) i en categoria femenina Judit Prats (AA Catalunya), Ainhoa Martinez (Avinent Manresa) i Mari Gregori (C.A. Silla) tots entrenats per Juan Vicente Escolano, entrenador de llançaments del Garbí.

Et Pot Interessar