Ivan Gomar, campió d’Espanya de Ciclocròs: «M’agradaria algun dia arribar a ser Van der Poel»

– «M’agradaria algun dia arribar a ser Van der Poel però sé que és molt difícil no sols estar a la seua altura sinó arribar a competir en la Copa del Món» paraules del fonter Iván Gomar.

– «En els meus somnis no creia que haguera guanyat el títol nacional, estar entre els cinc primers sí que l’esperava, ja que la present pretemporada ha sigut molt dura però estic contentíssim per aquest títol que li ho dedique a tota la meua família que tant m’han donat suport com el meu entrenador Yadir Bueno» apunta Gomar.

Iván Gomar que va començar en el món de les carreres a l’edat de 8 anys en el Club Ciclista La Valldigna on va romandre quatre temporades a on demostra les ganes de córrer en ciclocròs on ja despuntava en aquesta especialitat, «sempre m’ha agradat el ciclocròs i vull dedicar-me a això. Ho tinc bastant clar i ens prepararem per a això».

Per a la temporada 2020-21 de ciclocròs, Gomar ja serà júnior i ja hi ha carreres per tot el continent, «de moment seguim com estem. No hi ha cap oferta en ferma però estem oberts a tot. Per descomptat per a lluitar entre els millors hauríem de tindre un gran equip» assegura el campió d’Espanya.

El de la Font que actualment té 15 anys i estudia 4 d’ESO ha descansat durant aquests dies passats per a preparar la carretera on farà el seu debut oficial a Gandia a la fi del mes de febrer, «estem preparant ara la temporada de carretera amb el meu equip -el Zafiro– que he de dir que m’han donat suport durant els últims mesos. Tinc previst acabar al juliol i preparar de seguida el ciclocròs».

Ara li esperen sis mesos de carretera on competirà en xicotetes voltes de dos o tres dies, «soc un més, de moment no hi ha ningú cap de files i cada carrera veurem qui es troba millor per a liderar l’equip».

(Van der Poel és actualment el número 1 mundial, en diferència, de ciclocròs).

Et Pot Interessar