18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Marc Mestre, Guillermo Garcés i Áurea Blasco, del Garbí, aniran al campionat d’Espanya juvenil

Marc Mestre, i Guillermo Garcés i Áurea Blasco, del CC El Garbí, han aconseguit la marca mínima per a assegurar la seua participació en el Campionat d’Espanya en pes juvenil.
Els tres atletes del Garbí van aconseguir aquestes marques mínimes després de participar del control de pes que es va realitzar dissabte passat a la vesprada en el Velòdrom Luís Puig de València.
Marc Mestre va aconseguir un llançament de 16,58 metres, Guillermo Garcés de 15,01 metres, i Áurea de 14, 25 metres. Així, també van aconseguir mínima per al campionat d’Espanya però absolut, Ainhoa Martínez del Manresa amb un llançament de 13,05 metres, i Judit Prats de l’Agrupació Atlètica de Catalunya amb un llançament de 13, 76 metres, ambdues entrenades per Juanvi Escolano amb el Club de Córrer el Garbí. Aquestes mínimes se sumen a la que la passada setmana aconseguira Víctor Faus per al campionat d’Espanya Junior.
En el mateix velòdrom, però durant el matí, es va celebrar el campionat provincial infantil i cadet per equips. En aquest campionat cal destacar el resultat dels infantils del Garbí que van quedar en segona posició de la classificació.

IMG 0064 IMG 0063

Articles relacionats