20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Marc Mestre aconsegueix ser tercer en l’última jornada de la V edició de la Volta a Múrcia

El ciclista de Beniarjó, Marc Mestre, va aconseguir pujar al podi en la quarta i última jornada de la V edició de la Volta a les comarques de Múrcia en categoria júnior disputada durant el cap de setmana.

Mestre de l’equip bicicletes Sanchís de Xàtiva finaltza tercer en l’últim sprint on va véncer Jordi Artigas de l’equip Manuela Fundación.

L’etapa de 101 quilòmetres amb eixida i arribada a Alcantarilla va ser bastant ràpida formada per un grup d’uns 20 corredors on el ciclista de Beniarjó va realitzar, possiblement, un dels millors esprints de la seua vida, davant un selecte grup de corredors júniors, on es trobaven els millors del circuit europeu amb corredors anglesos i russos entre altres.

Al final Marc Mestre acabaria com a primer valencià en el lloc 14 de la general a poc més d’un minut i mig de l’anglés Oliver Peace que va ser el brillant vencedor.

D’altra banda el corredor de La Safor, Iván Gomar de la Font d’En Carròs va finalitzar en el lloc 44 de la general en la seua primera carrera de la temporada. Un bon inici per al guanyador de la Copa d’Espanya de ciclocròs que milita en el mateix equip que Marc Mestre.

Una volta amb molt de nivell on l’equip anglés Fensham va ser el millor de la carrera seguit de l’equip Kometa d’Alberto Contador i Manuela Fundación mentre que l’equip bicicletes Sanchís va ser seté.

SANSALONI FINALITZA CINQUÉ A ALMORADÍ

Sansaloni Almoradi

D’altra banda el valler Andreu Sansaloni va finalitzar en cinquena posició en la categoria d’aleví de la segona prova de la challenge provincial d’Alacant que es va disputar dissabte passat a Almoradí.

Sansaloni va ser l’únic corredor de la comarca que es va traslladar al sud d’Alacant on va tindre enfronte a tots els corredors de la seua categoria de les províncies de Múrcia, Albacete i Alacant. Al final la carrera es va decidir en l’última volta com és habitual.

Articles relacionats