14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Marala inaugura el Potries Music Fest 2021

Dijous 12 d’agost ha arrancat la quarta edició del Potries Music Fest, amb més d’un centenar d’assistents, un festival intercultural que combina la música amb l’essència mediterrània dels nostres pobles, tant des del punt de vista patrimonial, com ambiental i etnològic.

El primer concert va ser el de Marala, un trio conformat per una valenciana, una catalana i una mallorquina, que van oferir un repertori basat en la tradició i la música d’arrel, i que van convertir la nit de dijous en una nit màgica.

El director artístic del festival, Ausiàs Garrigós, va donar el tret d’eixida recordant que “els músics hem trobat molt a faltar el nostre públic l’últim any i mig, i segur que al revés també, per això cal apostar per la cultura, perquè ens fa bé a tots i a totes”. I, més encara, “demostrem que aquesta oferta musical d’alt nivell professional que compon el Music Fest també és accessible als pobles menuts, al món rural”.

El festival continua hui divendres 13 amb l’actuació de Xuqr2 (Ausiàs Garrigós i Ricard Capellino), que estrenaran l’obra del compositor sud-coreà Jinwook Jung fruit de la seua residència a Potries. Continua el dissabte amb el Trio Ausiàs March i el tablao de Juan de Pilar; i diumenge 15 hi haurà l’actuació de l’octet de corda Bambú Ensemble, i la fi de festival amb Maria del Mar Bonet i Borja Penalba.

Les entrades encara es poden comprar al web o en taquilla.

Articles relacionats