14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Mar Beltrán ocuparà el número dos de la llista del PP de Gandia

– La component de la llista ha sigut presentada hui pel candidat a l’alcaldia de Gandia del PP, Juan Carlos Moragues, en un acte celebrat en el Museu de Santa Clara de Gandia

La conservadora Mar Beltrán ha sigut presentada com a número dos de la llista electoral del Partit Popular per a aconseguir l’alcaldia de Gandia en les pròximes eleccions municipals. Beltrán ha sigut oficialment anunciada en un breu acte celebrat en el Museu de Santa Clara de Gandia, en el qual, com jo ho fera Ximo Más la setmana passada, ha estat acompanyada en tot moment pel cap de llista, Juan Carlos Moragues.

“Amb Mar Beltrán incorporem una persona amb alta capacitació i experiència en el sector públic, gràcies a una trajectòria molt reconeguda, tant l’administració com en la Fundació Bancaixa“, ha indicat Moragues durant la presentació. El candidat del Partit Popular ha ressenyat “la capacitat i l’alt nivell de coneixement de Mar, que ens aportarà una visió de la cultura des de diferents aspectes perquè Gandia siga una referència en el sector de la cultura, potenciant els nostres valors i el gran patrimoni que tenim”.

La ja oficialment reconeguda com a número dos de la llista de Moragues, ha mostrat la seua voluntat d'”oferir la meua experiència, però, sobretot, la meua il·lusió per a aportar en un projecte que des d’un principi em va semblar guanyador, per la qual cosa li vaig dir que sí a Moragues”.

Beltrán ha treballat des de 2012 com a comissària i coordinadora de diferents exposicions a l’Ajuntament de Gandia, alguna cosa que també realitza des de 2019 en el consistori de la capital regional, per la qual cosa el seu coneixement actual de l’art i la cultura valenciana i gandiana és més que reconegut. La nova candidata del Partit Popular és, a més, membre de la Fundació Bancaixa des de 1996.

La nova candidata popular ha cursat tots els seus estudis a Gandia, en el Col·legi Carmelites i en l’institut María Enríquez per a cursar els estudis superiors en la Universitat Catòlica de València, on es va diplomar en magisteri, a més de ser Llicenciada en Geografia i Història, especialitat en Història de l’art en la Universitat de València, on també es va acreditar amb el Màster Universitari d’Història de l’Art i Cultura Visual.

L’arrelament de Beltrán amb Gandia li ha portat a ser presidenta del Cercle d’amics de San Francisco de Borja, entitat benèfic-cultural a través de la qual s’han organitzat diferents exposicions culturals d’alt nivell a Gandia. La seua família, molt vinculada en l’esfera pública gandiana, s’ha mostrat sempre com una persona compromesa, en estar vinculada durant anys a diversos projectes sense ànim de lucre, tant en l’aspecte cultural com social, com a diverses confraries o amb voluntariats.

Moragues ha agraït el pas al capdavant de Beltrán, que “aportarà experiència i alt grau de coneixement a la candidatura”. El candidat a l’alcaldia de Gandia ha ressaltat que “el nostre equip, tant les persones que van en llista com els components dels molts grups de treball, estem units i preparats per a oferir a la nostra ciutat el canvi que necessita. Junts crearem Futur per a Gandia”.

Articles relacionats