14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Gandia acull ‘Ser dona al Sud’ organitzada pel Fons Valencià per la Solidaritat

– El Fons Valencià per la Solidaritat organitza una nova edició de ‘Ser dona al sud’

– ‘Ser Dona al Sud’ compta amb els testimonis de persones integrants de les contraparts que treballen amb el Fons, les quals comparteixen les seues experiències i lluites pels drets humans

El Fons Valencià per la Solidaritat, que celebra enguany el seu 30 aniversari, organitza un any més, i ja van 18, la campanya ‘Ser dona al sud’. Aquesta experiència, on es compta amb els testimonis de persones integrants de les contraparts que treballen amb el Fons, se celebrarà el pròxim dimarts, 21 de març, a partir de les 18.30 h al Centre Associatiu Joan Climent de Gandia (Plaça de les Xocolateres, 6).

Les protagonistes d’aquesta campanya són quatre persones que han participat del projecte “Enfortiment empresarial Bibilak: el cas de la Cooperativa Padre Rafael González a l’Equador”. Aquesta iniciativa té com a objectiu garantir l’accés a una vida digna d’un grup d’artesanes del cantó de Biblián, a través de la Cooperativa Padre Rafael González que fou creada l’any 2015.

En els seus huit anys de funcionament la Cooperativa ha estat conformada per una cinquantena de dones entre 17 i 70 anys que pertanyen a diferents sectors rurals del cantó de Biblián i lideren la xarxa d’associacions i altres organitzacions de l’Economia Social i Solidària del municipi. La conferència que tindrà lloc és titola: ‘Teixint el futur des del cooperativisme, l’artesania i el feminisme’ i hi participaran:

Zoila Matilde Chimborazo Lema – Presidenta de la Cooperativa Padre Rafael González; Flor Alexandra Lema Acevedo – Gerent de la Cooperativa Padre Rafael González; Francisco Danilo Barreto Encalada – Director de Desarrollo Social del Gobierno Autónomo Descentralizado Municipal del Cantón Biblián.; Karol Estefania Crespo Saquicela – Técnica de Apoyo Social del Gobierno Autónomo Descentralizado Municipal del Cantón Biblián.

Articles relacionats