23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Malgrat que la calor era altíssima els i les ciclistes de la Safor han complit a la competició de Faura

Els pocs corredors saforencs desplaçats a la localitat valenciana de Faura, aquest passat diumenge, per participar en una nova reunió d’escoles de ciclisme han complit amb escreix aquest nou envit.

Doble victòria de les dones en les categories regnes d’infantils, on Carla Bañuls i Irene Flores s’han imposat en les seues respectives carreres.

Carla Bañuls va véncer en infantils de segon any per davant de la seua companya Carla Martínez mentre que Irene Flores ha fet el propi en infantils de primer any.

En la categoria d’aleví de segon any, Andreu Sansaloni acabe sisé mentre que Àlex Sánchez es classifique en quarta posició d’alevins de primer any.

Cristian Vercher va pujar al podi després de finalitzar tercer en principiants de segon any mentre que en la categoria de principiants de primer any, Àlex Moreno va tornar a véncer per davant de Marc Donet mentre que Dani Sánchez acabaria cinqué.

Un bonic circuit dins de la població de Faura amb una pujada trepidant i una baixada en zig-zag que ha fet que els xiquets i xiquetes s’esforçaren al màxim. Sens dubte el fet d’estar dins del nucli urbà fa que la carrera siga més interessant i no en polígons on es fan habitualment aquests esdeveniments.

Articles relacionats