18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La iniciativa turística-cultural ‘Borja d’Estiu’ ompli els carrers de gent

– Centenars de persones gaudeixen d’una nova edició de «Borja d’Estiu» i fan realitat el binomi turisme-cultura

Aquest cap de setmana la platja de Gandia ha continuat oferint als milers de turistes que la visiten un gran ventall d’activitats per a gaudir de les vacances. La nova edició de ‘Borja d’Estiu’ va tindre de tot. Des de danses valencianes, concerts i gaming, fins a una mascletà nocturna.

III Campus Musical Vicky Foods sota la direccio de Vicent Mengual Fotografia Alex Oltra
III Campus Musical Vicky Foods sota la direcció de Vicent Mengual, Fotografia Àlex Oltra

El divendres 28 de juliol va tindre lloc el concert de cloenda del III Campus Musical Vicky Foods sota la direcció de Vicent Mengual.

Gira Nintendo Switch 2023 fotografia Alex Oltra
Gira Nintendo Switch 2023, fotografia Àlex Oltra

Ja el dissabte 29 de juliol, tots els joves i no tan joves que es van apropar al Moll dels Borja xalaren de la gira Nintendo Switch. Un espai per a recrear-se en família durant els dies de vacances a la platja. El mateix dia, però unes hores més tard també va tindre el seu espai el Grup de Danses La Delicà de Gandia amb la Rondalla l’Agredolç.

La mascletà nocturna, a càrrec de la pirotècnia Borredà al passeig Rosa dels Vents va ser el colofó final a un cap de setmana de molta varietat.

La regidora de Cultura i Turisme, Balbina Sendra, ha valorat molt positivament l’impacte que ha tingut aquest cap de setmana en els visitants: ‘Només puc mostrar la meua satisfacció per l’èxit i l’acollida d’aquesta iniciativa. Ha sigut la millor forma de donar a conéixer aquest binomi turisme-cultura que ja és una realitat i que és clau per a poder acollir cada vegada a més gent’.

Articles relacionats