9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

Un concert benèfic clausura diumenge l’exposició “Malalties desateses” al Palau Ducal

El Palau Ducal de Gandia acollirà diumenge 29 d’abril el concert benèfic a càrrec de la coral Florida de Vitoria, organitzat per l’associació Fontilles. El concert, que començarà a les 12 hores, servirà de clausura per a l’exposició “Malalties desateses. Dones i xiquetes oblidades”, que es podrà visitar fins a eixe mateix dia a l’edifici. L’entrada al concert és gratuïta i els assistents podran col·laborar amb l’associació Fontilles lliurant un donatiu per a fer front a les malalties tractades en l’exposició.

La mostra es compon d’una sèrie de panells informatius a través dels quals l’Associació Fontilles pretén explicar a la societat per què determinades malalties han quedat en l’oblit i com les persones afectades han deixat, en conseqüència, de ser ateses. Es tracta d’un conjunt de malalties que l’Organització Mundial de la Salut agrupa sota el terme Malalties Tropicals Desateses (NTDs, per les seues sigles en anglès).
Així mateix, l’exposició explica també la situació d’especial vulnerabilitat que viuen les dones i les xiquetes davant aquestes patologies, així com les solucions en les quals es treballa. Aquesta exposició forma part d’un projecte de sensibilització que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, ja que l’eliminació d’aquestes malalties és fonamental per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU.
Fontilles és una associació sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que treballa pel dret a la salut i la lluita contra l’exclusió social que pateixen les persones malaltes i discapacitades, amb especial atenció als malalts de lepra i altres malalties lligades a la pobresa.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles