18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Maite Puglia com a nova Secretària Local de Joves PV – Compromís Xeraco – Xeresa

 

Joves PV – Compromís Safor – Valldigna enceta el seu període de Congressos Locals arreu de la comarca. Després del congrés comarcal, celebrat el passat mes de setembre, toca renovar els càrrecs orgànics de les joventuts de Compromís a cada municipi on tenen col·lectiu.

Així doncs, el passat dissabte 3 d’abril es va celebrar el Congrés Local de Joves PV – Compromís Xeraco – Xeresa per a renovar la seua coordinadora i aprovar la seua unificació. Fou elegida Maite Puglia com a nova Secretària Local.

Israel Palma i Miquel Castelló, com a representants ixents de les coordinadores de Joves PV – Compromís a Xeresa i a Xeraco, respectivament, van fer un balanç positiu d’aquests dos passats anys, on van destacar, primerament, que la tasca més important que s’ha aconseguit és la consolidació dels mateixos col·lectius i ampliació de la militància. En segon lloc, a més de les mocions, xarrades, campanyes i accions que s’han dut a terme, s’ha treballat molt en les xarxes socials i sobretot de caràcter intern dins del BLOC-Compromís tant a Xeraco com a Xeresa, on han assenyalat que; els joves i les joves s’han convertit en una peça clau, però no tan sols als seus pobles, sinó també s’han convertit en el referent comarcal, quant a mobilització i organització, a tot Joves PV – Compromís.

Fet el balanç d’aquests dos últims anys. Han assenyalat la importància tant orgànica com simbòlica que té unir Xeresa i Xeraco en un sol col·lectiu de les joventuts valencianistes, feministes, ecologistes i antifeixistes.

Així doncs, per tots els presents i per unanimitat, Maite Puglia va resultar escollida com a nova Secretària Local dels dos pobles on va encoratjar a la resta de la militància i a tot aquell qui hi vulga participar, a formar-hi part de la seua nova Coordinadora Local, on va donar entrada a Miquel, Paula, Israel, Carla, Josep i Dani, els quals es van repartir els càrrecs interns per dinamitzar aquesta nova etapa de treball i germanor.

Maite, ha insistit en què les i els joves de Xeresa i Xeraco han de seguir treballant per millorar els col·lectius i les candidatures de Compromís als seus pobles i també a Joves PV – Compromís Safor-Valldigna i al seu referent nacional, Joves PV – Compromís.

A l’acte els acompanyaren Joan Iborra, Secretari Local de Compromís per Xeraco, Israel Palma Secretari Local de Compromís per Xeresa, Jacinta Rubio Regidora a Xeraco i Secretària Comarcal de Compromís Safor – Valldigna, Anabel Peiró Alcaldessa de Xeresa i Dani Canet Secretari Comarcal de Joves PV –Compromís Safor – Valldigna.

Articles relacionats