14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

La Història del Lazarillo del S. XXI va ser el “puto amo” a Bellreguard

– Lázaro de Leamôk va demostrar el seu caràcter a la Casa de la Cultura de Bellreguard amb una posada en escena que no deixa a ningú indiferent

Els assistents van poder gaudir de la innovació en la posada en escena i el llenguatge transgressor de Lázaro (Roberto Hoyos) per contar una història de supervivència i lluita contra un sistema que ens condemna a tindre amo. Una història del Lazarillo del S. XXI versada i rapejada al ritme del DJ, història una antiga i a la volta molt actual, dura però engrescadora. Amb una proposta de com passar de tindre amo a ser el “puto amo”.

Lázaro de Leamôk ens porta un missatge forjat al carrer des de la rebel·lia per sobreviure a la precarietat del sistema que ens condemna a tindre amo. Un missatge de llibertat i lluita, deixar de tindre amo per a ser el “puto amo”.

Juanjo Giner, va assenyalar “….a L’Era” està complint els seus objectius d’apropar les arts escèniques a la ciutadania amb propostes diferents, lliures de perjudicis i amb qualitat on prima la diversitat i la llibertat de pensament i creativitat”

LEAMÔK

LEAMŎK és una plataforma artística de València fundada per Roberto Hoyo i Sofía Zaragoza a la fi de 2019. Ara com ara, es defineix com una jove companyia de teatre, la qual ha sigut premiada pel seu primer espectacle per la Fundació SGAE, però l’objectiu a curt-mitjà termini és ampliar el seu espectre professional a altres disciplines artístiques com la il·lustració, la fotografia, el disseny gràfic i la música urbana, entre altres. Tots dos fundadors estan influenciats per moviments culturals joves com l’Hip hop, el Trap i el moviment dobe.

Articles relacionats