Magnífics resultats dels equips de la base del Bàsquet Bellreguard

Després de una temporada marcada per la pandèmia, on les entitats esportives estan en continua adaptació a les normatives de seguretat per la Covid-19, també hi ha moments satisfactoris com és el cas del Bàsquet Bellreguard que està de enhorabona amb els equips de la base.

El infantil femení que estava enquadrat en el nivell 3 grup H, ha acabat la primera fase com a primeres de grup, posició que permet lluitar en la segona fase en 1a Zonal grup F amb equips de major categoria, tot un premí a la constància de les jugadores.

Aquest diumenge 2 de maig, a les 11 h, debuten en la segona fase en la pista de bàsquet de Bellreguard davant C.B. Pedreguer.

Per altra banda l’equip aleví mixt va guanyar el passat dissabte a la pista del Genovés 25 a 45 confirmant una bona temporada per a un grup que malgrat que són tots de primer any estan donant la cara en una competició molt exigent. El pròxim partit s’enfrontaran davant del CB Alzira.

El president del Bàsquet Bellreguard Felipe Aparisi, ha destacat «la gran progressió que tenen els equips de la base, on es veu reflectit tota la constància i treball dels darrers anys. Orgull de poble«.

Et Pot Interessar