11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Lydia Morant defensa, davant les crítiques de Noves Generacions, l’excel·lència de l’Oficinade l’Habitatge

– Lydia Morant, regidora de Joventut en l’Ajuntament de Gandia ha respost aquest matí a les crítiques abocades des de Noves Generacions del PP en matèria d’habitatge

En primer lloc, la socialista ha volgut agrair al president de Noves Generacions que reconega la tasca que realitza l’Oficina de l’Habitatge sobretot perquè porten tota la legislatura qualificant-la de niu d’enxufats per haver-se adherit a la Xarxa Xaloc. “Un organisme que ens permet, de la mà de la Generalitat, prestar un servei integral de gestió, informació, mediació social i assessorament en matèria habitatge, rehabilitació d’edificis i regeneració urbana. Una oficina que està donant eixida i aportant solucions habitacionals a milers de valencians i valencianes des de la seua posada en marxa” ha manifestat Morant.

D’altra banda, Morant ha afirmat que “el problema real” que té el PP és que durant els darrers 8 anys l’atur juvenil ha baixat un 30% amb governs presidits per socialistes. “Les mesures que estem posant en marxa i les propostes que hem anunciat des de les candidatures de José Manuel Prieto i Ximo Puig, han fet que el PP es pose nerviós i recórrega a la crítica buida de contingut i sense cap proposta”.

Articles relacionats