19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

L’Urbalab Gandia acull la tercera edició del Club d’Ocupació

– L’acció s’emmarca en el programa experimental Gamificació, Transformació Digital i Networking per a la dinamització del mercat de treball de l’Acord Territorial la Safor per l’Ocupació i el Desenvolupament Local

– Les persones participants ja estan incorporant-se al mercat laboral en les empreses que hi han col·laborat en els Networkings.

El Club d’Ocupació es realitza de forma periòdica fins al 30 de setembre amb l’objectiu d’integrar i conéixer de manera directa la realitat empresarial de la comarca, i per aproximar l’oferta a la demanda d’ocupació.
Aquesta jornada de networking consta de dues parts: en la primera, les empreses participants defineixen els perfils i les competències que més valoren en els candidats. A més d’explicar les fonts de reclutament que utilitzen i els seus processos de selecció que realitzen.
En la segona part es realitza una sessió de networking amb els participants que hui ha comptat amb la presència del regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Gandia, Ferran Martínez Mendoza, qui ha comentat la importància de les col·laboracions i sinergies de l’empresa privada amb les entitats públiques.
El més destacable d’aquesta interessant jornada ha estat quan les empreses han tancat amb els participants de l’esdeveniment diverses entrevistes de treball per cobrir les places vacants que tenen actualment en procés.

En aquesta sessió han participat 3 empreses i 38 persones en procés de cerca de treball.:

Miriam Sánchez Jiménez, Responsable de zona de RRHH de l’empresa Carrefour, hipermercats especialitzats en la venda detallista amb quasi 1000 establiments a Espanya.

Pablo Sánchez Báez, Director Gerent d’IMED Gandia. És un grup sanitari amb més de 7 centres privats en la Comunitat Valenciana.

Mónica Morant Cervera, Psicòloga d’empreses. Especialista en RRHH i Responsabilitat Social Corporativa.

Gràcies a les formacions dels Urbajobs i als clubs de l’Ocupació que estem realitzant ja es veuen els primers fruits, les persones participants ja estan incorporant-se al mercat laboral en les empreses que hi han col·laborat en els Networkings.
Aquesta acció s’emmarca en el programa experimental de l’Acord territorial Gamificació, Transformació Digital i Networking per a la dinamització del mercat de treball.

Articles relacionats