18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

L’UCI ja ha posat les dates de la Setmana Ciclista Internacional Femenina

– Novament la prova tindrà el seu eix principal a la platja de Gandia on s’allotjaran la majoria de ciclistes

La Unió Ciclista Internacional va donar a conéixer aquesta mateixa setmana les dates que es disputarà la VIII edició de la Setmana Ciclista Valenciana en categoria femenina que tindrà lloc del 15 al 18 de febrer del 2024.

O siga, que serà una de les primeres competicions més importants de l’inici de temporada i per aquest motiu quasi tots o la majoria d’equips del World Tour tornaran a competir per terres valencianes.

Novament la prova tindrà el seu eix principal a la platja de Gandia on s’allotjaran la majoria de ciclistes no obstant això l’organització encara no ha revelat les quatre etapes on discorreran aquesta volta encara que no diferirà molt de la passada edició que va guanyar Justin Ghekiere.

Aquesta edició no tindrà favorites en un primer moment i serà la primera carrera important de la temporada a pesar que una setmana abans es disputa el tour de l’UAE. Els organitzadors buscaran la participació de Demmi Vollering que sembla haver pres el testimoni de l’excorredora del Movistar.

CLÀSSICA COMUNITAT VALENCIANA

Quant a la clàssica de la Comunitat Valenciana que transcorria de ple per la comarca de La Safor és a priori una incògnita i de moment no està posada en el calendari internacional. Sens dubte el fet de coincidir amb el campionat del món de ciclocròs de Benidorm fa que aquesta prova no tinga molt sentit en aquestes mateixes dates.

Articles relacionats