Lourdes Boïgues presenta «La revolta d’Adam» a Simat

L’escriptora simatera Lourdes Boïgues ha presentat este dissabte al seu poble el seu darrer llibre, «La revolta d’Adam». L’acte s’ha celebrat a l’almàssera del monestir, i ha compta amb la participació de l’editora, Núria Sendra, i de l’alcalde, Víctor Mansanet, qui ha introduït la presentació.

A “La revolta d’Adam”, Seú és una  pacífica colònia terrícola situada a anys llum de distància. Va ser fundada per a abastir la Terra, assolada per les guerres i la contaminació.

Amb el pas dels anys, els colons s’han habituat a la nova llar, sense oblidar els seus orígens. Es dediquen a conrear una planta que proporciona combustible i aliment als terrícoles a canvi de la seua ajuda.
Però les generacions més joves tenen noves ambicions. Adam creu que ha arribat l’hora de decidir el seu futur, al marge de la Terra, però necessitarà el consell dels natius.
Mentre Adam busca els natius amb l’ajuda de la seua amiga Magda,  els pares d’Adam descobriran que la Terra amaga un pla pervers per a Seú.
Amb aquesta novel·la de ciència ficció Lourdes Boïgues va guanyar el premi Enric Valor en la seua 37 edició, un guardó que ja va guanyar fa deu anys, en aquella ocasió amb «El secret de Caterina Cremec», de la que s’han fet 5 edicions i una seqüela.

Et Pot Interessar