23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Los Estanques i Anni B Sweet, aquest dissabte en Marquesa Concerts

– Després d’haver guanyat recentment cinc premis de la música independent

Aquest dissabte, el jardí de la Casa de Cultura de Gandia presenta la segona de les actuacions del cicle Marquesa Concerts, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, en la qual actuaran Los Estanques i Anni B Sweet.

El pop psicodèlic dels Estanys i el folk independent d’Anni B Sweet s’uneixen en aquesta combinació explosiva i, en uns certs moments, melodramàtica, que porta per títol “Burbuja cómoda y elefante inesperado“, amb la qual han rebut el reconeixement de la crítica especialitzada, que ha considerat aquesta aliança sorprenent i suggeridora com “l’esdeveniment musical de l’any”.

Prova d’aquest èxit aconseguit per los Estanques i Anni B Sweet són els cinc premis MIN a la música independent que acaben de rebre fa uns dies, entre els quals destaquen el de millor disc de l’any i millor grup.

L’actuació de Los Estanques i Anni B Sweet està prevista per a les 21.30 h i des de l’organització comuniquen que queden poques entrades a la venda, les quals es poden adquirir en Instanticket i a la Casa de Cultura, al preu de 10 euros i 8 euros amb Carnet Jove o de Pensionista.

Articles relacionats