«LOOKING FOR THEAHEART», TEATRE INUSUAL AL SERRANO

Únicament hi haurà disponible 200 entrades a la venda al preu de 12 euros. Els assistents es dividiran en quatre grups, i cadascun d’ells realitzarà un recorregut diferent per l’interior del teatre, i veurà una representació diferent de la mateixa obra.
Looking for TheaHeart està escrita per Pepe Mira i Carlos Izquierdo i dirigida per Víctor Torres. L’actor i autor de Xàtiva, Pepe Mira, és també un dels actors junt amb Ana Villar, Carlos Izquierdo, Olga del Prado i Fran Morales. Looking for TheaHeart ens situa en l’última funció que es va a realitzar en el Teatre Serrano, pel seu eminent tancament. Aquest fet sorprén els personatges que no tenien ni idea de les circumstàncies. Davant aquest inesperat esdeveniment decideixen donar el millor de si mateixos en eixa última funció. Este és el punt d’inflexió que fa que es vegen els nervis previs a l’última actuació, i que es desencadenen les tensions que faran que es destapen les històries ocultes entre bambolines. Theaheart, el Teatre, serà qui acompanye, dibuixe, observe i intervinga perquè aquest garbull emocional i teatral arribe a la seua destinació, el de cadascun i el de la història.
Theaheart mourà els fils invisibles que els uneixen, als altres i a ells mateixos, per a llevar-los la bena dels ulls, per a espentar-los a ser valents en la vida, atrevits en escena, humils amb els altres i honests amb si mateixos. I utilitzarà l’arma que sap que més poder té dins d’ells: el propi teatre. Assistirem doncs a la transformació de quatre vides a punt d’eixir a escena, veurem en primera persona i molt prop com es viu aquest temps previ a l’actuació, on es barreja realitat i somnis, anhels i veritats, per a acabar creixent una mica més.
Cada persona viurà des de dins la metàfora de caminar per les entranyes del teatre i també serà partícip físicament d’aqueix camí que van a viure els personatges, doncs faran un camí dins del propi teatre. Seran testimonis privilegiats de moments intensos d’intimitat en els llocs privats on es produeixen, podent així apreciar amb més detall la vida que sorgeix i pansa, les reaccions, conflictes i decisions de cadascun.
Aquesta obra es desenvolupa en els espais no escènics del Teatre (hall, platea, camerinos, magatzem,…), una metàfora del camí que els mateixos personatges van a recórrer a la recerca de si mateixos. El teatre es transforma així en vida, sense quarta paret, a l’abast de la mà, molt propera. Looking for Theaheart és un cant a l’esperança, un dir que sí que es pot, un acceptar que som éssers limitats però amb la capacitat de somiar, i per tant infinits. Una carícia a l’ànima dels espectadors, un bufit d’optimisme, un emocionant camí de vida. I tot utilitzant al propi teatre, espill del que som, que ens posa davant, a través de les vides d’uns altres, les nostres pròpies misèries i alegries, i que insufla valor per a plantar-li cara a la vida i ser feliç. És un homenatge al Teatre però és un homenatge a l’ésser humà, a cadascun de nosaltres, directe al cor de cada individu.
Ateses les característiques de l’obra, únicament hi ha 200 entrades a la venda al preu únic de 12 euros i estan disponibles en www.teatreserrano.es o taquilles del teatre de dimarts a dissabte de 18 a 21 h.

Et Pot Interessar