L’oliver Kiko Roig retorna a la Spain Kiteboarding League després de la seua lesió

El kiter d’Oliva i referent internacional en Strapless, Kiko Roig, una vegada recuperat de la seua lesió, torna a la competició en Tarifa.

El valencià Deivid Martínez, lluitarà per ser Campió d’Espanya Strapless i Adrián Carbonell, amb tan sols 17 anys, intentarà pujar-se al podi de Freestyle.                                      

Més del 50% dels participants són valencians amb noms tan destacats en el món del kite com Felip Timoner (Oliva), Pau Gisbert (València) o Sarai Terol (Alcoi) i Sandra Ruiz (València) en freestyle femení.

Aquest cap de setmana se celebra la tercera i última prova puntuable de la segona edició de la Spain Kiteboarding League en la platja de Tarifa amb una alta participació de valencians, tant en la modalitat de Strapless com en Freestyle masculí i femení.

Aquesta final de la Spain Kiteboarding League és la tercera i última prova de la lliga espanyola, un esdeveniment que ja ha visitat dos escenaris més, Illa Canyella (Huelva) i Oliva (València). Precisament, la Platja d’Aigua Blanca d’Oliva va ser l’escenari del campionat nacional els dies 22,23 i 24 de juny, una prova marcada per la gran afluència de públic on Claudia León, es va proclamar campiona femenina de freestyle, Liam Whaley, guanyador absolut en freestyle homes i, el valencià Deivid Martínez, que va guanyar en l’absoluta de Strapless. La prova de la SKL d’Oliva va tenir un alt nivell atés que es va aconseguir que quatre campions del món pogueren competir junts en una mateixa prova.

Aquest final de lliga arriba amb la recuperació del kiter d’Oliva i referent internacional en categoria Strapless, Kiko Roig, que torna a la competició en Tarifa, una vegada superada la seua lesió. Roig, amb tan sols 17 anys, és un referent nacional i internacional d’aquesta modalitat, equiparant-se amb els millors esportistes del kiteboarding mundial com Whaley, Alex Pastor, Rita Arnaus, Jerome Cloetens o David Tonijuan.

Et Pot Interessar