10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Loles Carbo guanyadora del torneig provincial de Tenis Tecnifibre

– La tenista de Gandia, Loles Carbo es va emportar el triomf a la final del torneig provincial Tecnifibre davant a la vallera Carmen Lledo

– Un partit intens i molt igualat, disputat en les pistes del Club de Tenis Peñacañada de València.

Són dos jugadores que es coneixen molt bé perquè estan entrenades per Salvador Martínez. Les dos van deixar constància que després del confinament es troben molt bé de forma.

El partit va ser igualat i finalment Carbo es va emportar el primer torneig després d’arribar a la nova normalitat de la Covid 19.

Els èxits dels jugadors de l’escola del CT Gandia no van acabar ací, ja que en categoria benjamí, Martí Frasquet i Daniela Catala van arribar a semifinals.

En la categoria cadet, el també gandià Paco Martí es va proclamar subcampió després de perdre en la final, mentre que Higinio Sanchís va caure en les semifinals en categoria absoluta.

Sense cap dubte un gran resultat dels tenistes de l’escola del Club de Tenis Gandia. Aquest primer torneig de la temporada estaven els millors jugadors i on tots tenien ganes de véncer després de quatre mesos sense tornejos.

Novament el tenis es posa per davant en la competició esportiva de la Comunitat Valenciana. Cal recordar que en la pista pot estar a part dels jugadors i els entrenadors un familiar de cada jugador i per descomptat complint les estrictes regles sanitàries.

Articles relacionats