L’Oficina de Patents i Marques atorga a Gandisoft la concessió del registre de la marca Amix Network

L’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) depenent del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha atorgat aquest dimecres, 13 de setembre, la concessió del registre de la marca ‘Amix Network’ a l’empresa Gandisoft SL de Gandia, per a desenvolupar la seua activitat vinculada als productes o serveis protegits de telecomunicacions, serveis de comunicació mòbil i per Internet en general.
La denominació Amix Network ha obtingut la marca número 3.659.957 en el registre de la Llei de Marques a Espanya, una vegada complides les disposicions establides en la vigent llei 17/201 de Marques, de 7 de desembre. Expedeix així a l’empresa gandiana, el títol de registre de la marca amb el distintiu anomenat ‘Amix Network’.
Conforme la citada llei de Marques, el registre de la marca confereix al seu titular el dret exclusiu a utilitzar-la en el tràfic econòmic. El registre d’aquesta marca ha quedat atorgat, sense perjudici de tercers, per un període vàlid de 10 anys i podrà renovar-se de forma indefinida en el futur per períodes de 10 anys.
L’empresa Gandisoft, SL de la capital de la Safor ha rebut aquesta mateixa setmana la bona notícia procedent de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques per a seguir treballant en la mateixa línia dels últims anys per la millora i desenvolupament de la plataforma AmixNetwork, un servei professional de comunicació mòbil que ha revolucionat la participació ciutadana en els últims temps.

Et Pot Interessar