14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

L’ocupació i la desestacionalització de la platja centren el programa del PP de Tavernes

El PP de Tavernes ha presentat la seva candidata a l’alcaldia, Eva Palomares, en un acte celebrat dijous en el qual també va inaugurar nova seu al centre de Tavernes, al Carrer Major número 20. “El treball d’aquests quatre anys a l’oposició recollint les necessitats i problemes dels veïns de Tavernes per transformar-les en propostes reals i la il·lusió i ganes que em transmeten els veïns en cada iniciativa que emprenem han estat els principals motius perquè decidira donar un pas endavant. Per coherència i per dur a terme totes les iniciatives i propostes que hem afavorit des de l’oposició i que considerem que són necessàries per millorar la nostra ciutat”, ha declarat Palomares.

Tal com va avançar la candidata, la creació de llocs de treball, convertir Tavernes en un focus d’atracció de talent, revertir la pèrdua de població al municipi, la neteja i manteniment dels carrers, la desestacionalització de la platja i el desenvolupament d’un pla per afavorir el consum i l’oci en el municipi durant tot l’any són els principals eixos sobre els quals s’articula el programa dels Populars per desenvolupar en els propers quatre anys.

La portaveu i candidata a l’alcaldia dels populars de Tavernes també va retre homenatge a Cristina i Inma Arroyo, les dues germanes mortes fa un any en un accident de trànsit, “pilars fonamentals de Noves Generacions i dels Populars de Tavernes”.

Articles relacionats