18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Llorenç Barber i Montserrat Palacios actuen a Gandia en un concert dedicat a Alfons Roig

L’Espai Museístic de l’antic Hospital de Sant Marc de Gandia acull dissabte 23 de desembre, a les 19.00h, un concert extraordinari del músic valencià Llorenç Barber i la cantant Montserrat Palacios, dedicat a Alfons Roig, que servirà per  clausurar l’exposició que sobre este autor i la seua relació amb els intel·lectuals i escriptors de la Generació del 27 ha organitzat l’Ajuntament de Gandia, en col·laboració amb el CEIC Alfons del Vell i el MuVIM.

Durant el temps que ha estat oberta a públic l’exposició, comissariada per Rosa Mascarell Dauder, s’han realitzat moltes activitats per a difondre l’obra i la figura d’Alfons Roig, considerat com un dels  introductors de l’art contemporani a l’Estat Espanyol i un autèntic promotor cultural en totes les seues vessants.

A part de conferències, visites guiades i activitats musicals, es va estrenar el documental “Alfons Roig en l’ermita de Llutxent” dirigit per Patricia de Oliverira I es va presenter el llibre “Epistolari Alfons Roig – Maria Zambrano”, de Rosa Mascarell. Les activitats han estat organitzades pel CEIC Alfons el Vell i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

L’entrada al concert serà gratuïta.

Articles relacionats