24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Llorenç Abril de la Cova renúncia a la seua acta de regidor

 

El partit socialista de Daimús ha informat que Llorenç Abril de la Cova, regidor electe a l’Ajuntament de Daimús, renúncia a la seua acta de regidor per motius personals. Així ho ha comunicat l’interessat a la direcció del partit comarcal, davant la impossibilitat de complir les funcions derivades del seu càrrec de govern, per les seues condicions físiques.

Aquesta circumstància produirà la substitució com a regidor pel número dos de la llista, Borja Bover Ortiz, que va concórrer a les eleccions municipals de Daimús el 28 de maig. Borja, ha format part de les candidatures socialistes de Daimús des de 2007. Tècnic superior en sistemes de telecomunicació i informàtica, actualment desenvolupa el seu treball en una empresa de protecció
solar.

Des del partit socialista de Daimús donem la benvinguda a la tasca municipal a Borja Bover i agraïm a Llorenç Abril l’esforç realitzat en la taasca orgànica materialitzada en les convocatòries electorals, les negociacions dutes a terme amb Compromís Daimús per a aconseguir un govern d’esquerres, i, la comesa municipal per a la posada en marxa d’aquesta nova legislatura. Al seu torn, manifestem els millors desitjos per a la seua recuperació.

Articles relacionats