9.1 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Lliurament de diplomes del Casal d’Estiu Gandia

 

. Aquesta tipus de campament d’estiu s’ha desenvolupat des del 1 fins a hui 30 de juliol al Centre Cívic Roís de Corella amb tots els protocols anti-Covid per a mantenir l’esperit escolar de la infància de cara al pròxim curs.

. Liduvina Gil: “El Casal d’estiu ha servit per a donar als xiquets i les xiquetes més informació sobre el seu patrimoni, més habilitats socials, i sobretot, el poder conviure amb altres menuts i menudes”.

Gandia, 30 de juliol de 2021.- La regidora d’Infància, Liduvina Gil, ha assistit aquest matí a la Piscina de Roís de Corella per a fer entrega dels diplomes als xiquets i les xiquetes de entre 6 i 12 anys que han pogut gaudir de les diferents activitats lúdiques i culturals del Casal d’estiu que, com cada any, organitza aquest departament de l’Ajuntament de Gandia, conjuntament amb el Consell Municipal de la Infància, durant les vacances escolars.

Aquesta iniciativa, ja consolidada a la nostra ciutat des de fa anys, que enguany s’ha desenvolupat des del 1 fins a hui 30 de juliol al Centre Cívic Roís de Corella amb totes les mesures de seguretat anti-Covid, “ha tingut molt d’èxit i ha servit per a donar als xiquets i xiquetes més informació sobre el seu patrimoni, més habilitats socials, i sobretot, el poder conviure amb altres menuts i menudes, cosa que durant la pandèmia ha sigut tant complicat per a tots i totes elles”, ha destacat Gil.

Després del lliurament dels diplomes, la responsable d’Infància ha volgut agrair als pares i mares l’assistència dels xiquets i xiquetes i ha recordat que la iniciativa va sorgir des del mateix Consell de la Infància amb l’ànim d’oferir a la infància un reforç escolar davant el curs vinent a través d’activitats lúdiques, esportives i patrimonials.

Articles relacionats