23.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Guardamar de la Safor impulsa ajudes escolars per afavorir l’educació

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha aprovat la subvenció per afavorir l’educació a Guardamar de la Safor, es poden presentar les sol·licituds fins al dia 15 de desembre en horari de feina de 09:00 a 14:00 hores.

Bases Ajudes
Document Instància

Guardamar ha tornat a aprovar les ajudes escolars que estan encaminades per a l’adquisició, actualització d’exines digitals i/o millora dels seus continguts, eines digitals necessàries per a l’activitat escolar; ajudes per a facilitar la conciliació familiar per a grups de xiquets de menor edat amb complements econòmics per a possibilitar l’accés a escoles infantils i guarderies atesa la situació extraordinària existent.

La quantitat de les ajudes és de 200 € per als xiquets i xiquetes en edats compreses entre 0 i 18 anys per a pal·liar el cost de material escolar, així com, la conciliació de la vida familiar.

Per tal de beneficiar-se de les ajudes, serà necessari complir amb aquests requisits:

– Edats compreses entre 0 a 18 anys en 2021.

– Estar empadronat el menor en el municipi de Guardamar de la Safor en el moment de l’aprovació de les ajudes.

– Que almenys un dels tutors legals estiga empadronat en el municipi amb anterioritat al 31 de desembre de 2020

– Que l’immoble on residisca el menor no tinga cap deute pendent amb aquesta Administració en el moment de la presentació de la sol·licitud o que prèviament es faça l’ingrés d’aquest.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 21 de juny al 15 de desembre de 2021. Les instàncies es poden presentar al Correu electrònic de l’Ajuntament, ajuntament@guardamardelasafor.org, a través de la seu electrònica: https://guardamardelasafor.sedelectronica.es i de forma presencial, sol·licitant cita prèvia al telèfon: 962818851

Articles relacionats